swarovski återförsäljare göteborg

i Gröndal fanns som vanligt MCM:s Hojmarknad med stånd och montrar med allt från splitternya hojar till solglasögon. Nästa vecka är det ny dragning av biljetter till MC-mässan i Älvsjö den 27-30 januari och allt du behöver göra är att skicka oss ett mail på adressen. Nu slipper ni åka ända in till Stockholm och MCM:s redaktion på Torsgatan för att få ett trevligt avslut på Mälaren Runt. Och som vanligt så här års är MCM On The Road-sidorna ovanligt välfyllda med MC-evenemang från när och fjärran. Vi på MCM tackar för de år som gått och förtroendet att vara huvudsponsor till evenemanget. Foto: Jan Isidorsson, Agneta Viklund Drygt 50 förare har kört motorcyklar 95 år eller äldre tvärs över den amerikanska kontinenten, från bröderna Wrights gamla testflygningsområde i Kitty Hawk, North Carolina, till Santa Monica i Kalifornien. Kinas första Victory-återförsäljare har slagit upp portarna i Beijing med närmare 20 miljoner invånare. 1:a-pristagaren går direkt till VM-finalen i Sturgis, 2:an och 3:an går till EM-finalen i Mainz. Många känner till att Stefan Brekh från Bengalos i Uddevalla är en utpräglad Triumph-fanatiker. Speciellt redaktörerna på vissa MC-tidningar, som vägrar publicera artiklar om hojar som har synts på Cyrils blogg. Och det är en skönhet!

Foto: Jens Wallin Efter tio år och 233 avsnitt lägger Discovery Channel ner serien American Chopper på grund av sjunkande tittarsiffror. Följande klasser tävlas det i: Chopper, Custom Bike, Engineering, Old School, Paint, Cruiser Streetfighter, Bobber, Trike, Craziest Bike, Ratbike, Cafè Racer, Classic Custom, Metric Bike och Best In Show. Förhoppningsvis även i MCM.

Ellinge Game Fair Jaktmässa i hjärtat av Skåne
Designer zonnebrillen en brillen
Årets marknadshandlare norrlands STÖrsta folkfest

Det här var Nortons 43:e vinst på ön, och nu laddar man. Se allt om Absolut Chopper på den uppdaterade hemsidan. Sedan 2005 driver han custombranschens största och viktigaste blogg och diskussionsforum, m, där han ger sina personliga synpunkter på diverse nyheter. Och så kommer Lasse Tirkkonen (bilden) från Kuusankoski i Finland som tog storslam på Custom Bike Show i Norrtälje i somras. Fabriken i Arizona har tio återförsäljare i Europa, nu även i Ryssland. 18 februari är det återigen dags för Mooneyes Show i den fantastiska lokalen Hyttan i Avesta. Ett par platser kvar: Det finns mögel trätrall fortfarande ett par platser kvar för dig som vill hänga med på denna USA-resa med Dave Nerge som reseledare. Tror du att du har en hoj som skulle kunna passa får du väldigt gärna skicka in en bild till oss för påsikt.