polisen helsingborg kontakt

lokaler och kommer nu få utökade ytor. Den nya byggnaden beräknas vara klar hösten 2018 och då påbörjas ombyggnaden av det befintliga huset. I källarförrådet hittade vi både narkotika och saker som gör att vi misstänker att han skulle sälja den vidare, säger. Efter att polisen kommit i kontakt med familjen som ägde förrådet, är nu sonen misstänkt för narkotikabrott.

polisen helsingborg kontakt

Parallellt med det gör man även en ombyggnad av 5 000 kvadratmeter i tingsrättens befintliga lokaler. . Våra goda samverkanspartners som kommunen, fastighetsägare och näringsliv är också viktiga. Tingsrättens tillbyggnad ger plats för nya utrymmen.

I den delen som vätter mot Malmöleden skapas också en mindre platsbildning, nästan som ett mindre torg. Tillbyggnaden uppförs i direkt anslutning till den befintliga byggnaden och sammanlagt kommer man få 9736 kvm när allting är färdigt. 16 delningar, klockan 20:21 på onsdagskvällen kände en förbipasserande person en stark cannabislukt från en källare i ett bostadsområde i nordöstra Helsingborg. Foto: Mostphotos / Pixabay, nu misstänks en person för narkotikabrott. Polisen larmades till platsen, och lukten kunde lokaliseras till ett av förråden i källaren.