göteborg restauranger recensioner

bort). Eller kanske kebab, pasta, hamburgare och thaimat. Själva caféet är däremot mysigt och fint med en luftig och modern inredning i en alldeles lagom stor lokal. HÄR (inte i AÖ-söket ovan). Nu kan du skänka ett elektroniskt presentkort till ett allt större utbud av krogar och caféer som finns med i White Guide - en bra present till någon, som uppskattar det goda. Beställningen gör du sedan snabbt och enkelt genom att fylla i ditt postnummer och inom kort levereras din favoritmat hela vägen fram till din dörr.

Välkommen till Gothia Towers.
Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden.
Samt flera restauranger och barer.

Boka bord på restauranger enkelt och snabbt med Gastrogate. Hitta lunch- och middagsmenyer, prenumerera på erbjudanden, läs recensioner och mycket mer. Japan restaurang Zozaki, Stora nygatan 3, Göteborg. Japansk mat tillagas med tanke och omsorg, med färska råvaror, känsla och tradition, det finns.

Utsatt område göteborg
Göteborg linbana
Asiatisk kvällsbuffe göteborg
Göteborg nantes båtar

M,S Götapetter, gullberskajen Kajplats 212 (251 meter bort). Vill du ge bort en måltid till någon du uppskattar? Hjälp till att göra Restaurangkartan mer komplett. Vi är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med 41 000 m2 upplevelseyta, 1200 förstklassiga hotellrum och sviter samt 5 populära barer och restauranger. Snittbetyg:.75 röster, profilrestauranger, lilla Bommen 1 (171 meter bort). Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten. Med våra flexibla 41 000 m2 ger vi dig unika möjligheter till konferens och kongress ett perfekt alternativ för såväl små som stora möten.

Göteborg restauranger recensioner
göteborg restauranger recensioner