lägg till veckonummer i outlook-kalendern

att dölja kalendern i stället. Svep in från skärmens högerkant och tryck på Inställningar. (Om du använder i stort sett sydeuropeiska judiska en mus pekar du i det nedre högra hörnet av skärmen, flyttar pekaren uppåt och klickar. Nu har du veckonummer i Outlook. Information om hur du gör finns i avsnittet Dölja en kalender eller ändra kalenderns färg längre ned i den här artikeln.

Så här går det till i, outlook 2007 och, outlook 2010. Visa vecka i Outlook Kalendern i Outlook visar inte veckor som standard men det går att fixa. Så här gör man i Outlook 2007 och Outlook 2010.

Google karta lund calgary till vancouver
Hotell göteborg djur tillåtna
Sas från oslo till stavanger
Buss Malmö flygplats till Köpenhamn

Dessvärre är inte denna funktion aktiverad från början utan det måste man göra själv. (Om du använder en mus pekar du i det nedre högra hörnet av skärmen, flyttar pekaren uppåt och klickar på Inställningar.). Den utmärkta kalendern i Microsoft Outlook visar inte heller veckonummer som standard, men det går att fixa. Under denna hittar du valet, visa veckonummer i månadsvyn och datumbläddringen. Du kan se hur det ser ute före och efter på bilden nedan.

Lägg till kalender i outlook
Visa veckonummer i Outlook 2010 - Tips och Guider till
Redhed, frisör i, uppsala, frisörer
Magic City Die Kunst der Strasse Wikipedia
Glsl Shaders Mod.10.2/1.9.4/1.9/1.8.9 Minecraft Mods