i love göteborg t shirts custom

på Lindhagensplan. Tack och lov var det bara muskelskador. Och mycket mer förstås! Harley-Davidsons byggartävling Battle of the Kings avgjordes på eicma-mässan i Milano den 7-12 november. Den finska tvåan är en Sportster Roadster i ett mer scrambler-mässigt stuk med grovmönstrade däck, Öhlinsfjädring och trådekerfälgar. Det är mellan.00 till.00 och som vanligt är det Arapaho MC som fixar grill-käk och fika till alla som vill.

MCM är Skandinaviens ledande och äldsta entusiast- och customtidning. I MCM möter du allt som rör den initierade mc-hobbyn. BibMe Free Bibliography Projects; Gallery; Company; Login; Get a"; IMG_20140417_161300-Optimized.

Jonathan vann Hooligan-klassen och Jonas och Daniel blev etta och tvåa i AM-klassen (DTX-hojar). Men chansen att det skulle bli Manfred som vinner anser han själv som väldigt liten. Vår svenske IoM-hjälte Björn Gunnarsson var på plats som vi rapporterat. Snart är det dags för den 20:e upplagan av European Bike Week (5-10 september) och samtidigt 15-årsjubiléet för Custom Chrome International Bike Series vid vackra Faaker See i Österrike. Vi tror att den finns i butik redan nästa. Röstningen pågår på nätet mellan 15 januari till 15 februari. MCM:s välkända projektbygge Viridian är idag en ikon i byggarvärlden. Mina designchefer under dessa år var guld: Robb, Plath, och nu på slutet Edgar Heinrich. En kul grej med 52-årsracet är att tävlingen i år körs med 70-talstema. Den amerikanska racingsatsningen sker i samarbete med den välkände ducatisten och samlaren Jim Dillard.