laserdome malmö priser

» Stenstorp Dalénium Science Center Här får besökarna en möjlighet att upptäcka, leka, lära och förstå inom teknikens, matematikens och naturvetenskapens underbara värld. Likt utmaningarnas hus eller sherlocked gäller det att bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna på så kort tid som möjligt. Barn 0-2 år har alltid fri entré. Läs mer om dina förmåner ».

Läs mer om dina förmåner » Ljungbyhed Söderåsens Turridning Här rider man på Haflingerhästar. Här kan barnen träffa Pippi, Emil och alla de andra. Läs mer om dina förmåner » Göteborg bounce i Göteborg bounce är en värld där väggen blir golv och gravitationslagarna inte längre gäller.

Restaurang fondue malmö
Ff vuk Malmö

Minsta bokning ett barn och en vuxen. Läs mer om dina förmåner » Orsa Rovdjurspark Orsa Rovdjurspark i Grönklitt är en av de största i Europa. Med Barnsemesterkortet får du 5 på alla kalasbokningar samt 10 på alla laser-spel! Mest kända är dom nog för sina många lejon som man får köra in till med sin bowling stockholm söndag egen bil! Erbjudandet gäller aktuellt dagspris vid onlinebeställning. Det är en aktivitet som passar för alla!

Samla dina v nner, kollegor, sl ktingar p en utmaning ni sent kommer gl mma.
Malm har utmaningar kluriga.
Erbjudande och rabatter i samverkan med.
Entdecke das Smaragd Linz.