ibs byggnadsställningar göteborg

1:s raffinaderi, Göteborg, centralstationerna i Göteborg och Norrköping, saab Arena i Linköping och naturligtvis 100-tals entreprenader relaterade till fastighetsbranschen. Oavsett uppdrag, eftersträvar vi så liten störning som möjligt för den ordinarie verksamheten.

Kontakt, iBS, byggnadsställningar, iBS, byggnadsställningar i, göteborg
Begagnade byggnadsställningar, göteborg, haki byggställning
Byggnadsställningar till oslagbara priser, ställning.se

Med andra ord erbjuder IBS sina kunder hög flexibilitet. Vi på Stä är medvetna om vår miljöpåverkan. Ska exempelvis en 100 meters höjd renoveras på 80 meters höjd har hängställningen mycket stora fördelar. Centralstationen och Holmenhuset är andra. Läs mer Medlem i stib, jUF är en av de äldsta medlemmarna i ställningsentreprenörernas branschförbund stib, en garant för seriositet och konsekvent säkerhetsarbete. De är lätta att montera du sparar tid och kraft. En byggställning säljes enkelt vidare när du inte längre behöver den, tack vare ett mycket högt andrahandsvärde på byggnadsställningar. Kvalitetsribban sattes alltså mycket högt från början. Rullställningen används i huvudsak vid mindre villaentreprenader och förutsätter att marken är ganska jämn. Eller kanske arbetskläder, skor eller skyddsprodukter.m.

En putsställning täcks ofta med sommarväv för att renoveringsarbetet ska påverka omgivningen så lite som möjligt. Vi säljer byggnadsställning för både inom- och utomhusbruk med 10 års garanti. I Linköping är det kanske Saab Arena och Åhlenshuset som sticker ut mest. Läs mer Fallskyddsnät, vi har blivit en av de främsta entreprenörerna på säkring av byggnationer med fallskyddsnät. På vårt.000 kvm stora lager har vi alltid alla ställningar hemma på lager. Allt går att lösa! Bland speciella byggnader märks naturligtvis Spinnhuset, som är en av Norrköpings äldsta byggnader.

Västtrafik borås göteborg pris
Sj göteborg till lund