segevångsgården malmö

egen regi och har ramavtal med Malmö kommun samt har avtal med flera kommuner i länet genom Kommunförbundet Skåne. Vi vill locka fram livsglädjen så att livet känns meningsfullt. Du ska kunna behålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av smakupplevelser från hela världen.

Dina behov och nskem l ur spr kliga, etniska, kulturella och religi sa aspekter respekteras. Service, omv rdnad, h lso-och sjukv rd utformas tillsammans med dig. Kontaktuppgifter till Segev ngsg rden Malm, telefonnummer, adress, se information om f retaget. See contact information and details about F renade Care. Sections of this page.

Ca fastigheter ab malmö
Parkering malmö stadion

Boende, lägenhet: ett rum och badrum med dusch/toalett. Vi ser gärna att närstående och vänner deltar vid underhållning, utflykter, fester.m. Reminiscens uppsala barn lekplats och musik går som en röd tråd genom de aktiviteter som erbjuds på Segevångsgården. TV-licens: ingår, hemförsäkring: tecknas av hyresgäst, på alla enheter: finns gemensamt kök, matsal och dagrum. Aktiviteter: Vi har dagliga aktiviteter t ex gymnastik, film, promenad, vinprovning, högläsning, bingo, musikunderhållning, ansiktsbehandling. Helger och högtider firar vi med mat och dryck. Andel brukare som alltid/oftast upplever att måltiderna på äldreboendet är en trevlig stund på dagen:. Boendestandard: 1 rum med trinett, toalett och dusch. Populära utflyktsmål är att åka till skogen eller havet, olika muséer, sightseeingturer, parker, caféer och restauranger. Se vår kvällsmat här, personal, personalteamet består av omvårdnadspersonal, gruppledare, Leva arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska, och verksamhetschef. Andel brukare som är mycket nöjda/ganska nöjda med de aktiviteter som erbjuds på äldreboendet: 84, mätning genomförd 2017. Segevångsgården drivs på uppdrag av Malmö kommun.

Segev ngsg rden - Hitta j mf r ldreboendensegevångsgården malmö