sophämtning stockholm strejk

att man kommit överens. Enligt honom är de som sagt upp sig redo att återvända till arbetet om de får det avtal de krävt men nekats av arbetsgivaren. Men klockan 22 i kväll när vi inte har fullföljt vårt jobb i dag, då går vi officiellt i strejk, säger Lorant Alföldi, 39, en av talespersonerna för Liselott Löfs sopåkare. Jag har sökt fyra jobb och fått alla fyra. Staden kan ställa ut containrar. Det är ingen strejk trafik.nu e18 stockholm som är över, säger Jan Spanedal, klubbordförande för sopåkarna på Reno Norden. Beslutet att gå i strejk kom genom en röstning efter att Liselotte Löfs sopåkare på morgonen stöttat Reno Norden-kollegorna.

Sophämtning stockholm strejk
sophämtning stockholm strejk

Vi har aldrig motsatt oss att lämna ifrån dessa nycklar, suttit och gömt nycklar eller låst in nycklar. Det går vi inte med på, förklarar han. Om konflikten fortsätter kan staden sätta ut containrar där stockholmarna får lämna sina sopor. "Vi har bett Liselotte Löf att återkomma, jag har pratat med dem i morse och jag fick också de signalerna.

Rapporter om överfulla soprum kommer redan från flera håll i Stockholm. Arbetet på sophämtningsbolagen Reno Norden och Liselotte Löf är i full gång. Visst, 35 000 kronor är en bra lön, även om jag tror att det snarare handlar om 34 000 kronor. Jan Spanedal, som är fackklubbsordförande för Transport på Reno Norden, skriver i ett mejl till TT att all sophämtning i Stockholm stannar på måndagen och att soporna svämmar över. Men hur mycket ska man behöva knega för den lönen? Vi vill inte lämna ifrån oss kunskap som gör att vi kan bli ersatta av billig personal. Tidigt på torsdagsmorgonen samlades sophämtarna vid Reno Norden och höll en omröstning. Håller ihop, reno Nordens anställda fick sällskap i Älvsjö av ett 40-tal sopåkare från. Fram tills dess kommer de fortsätta den olovliga strejken. Nu försvinner han och många av hans erfarna kollegor helt från branschen vilket kan skapa ytterligare problem för Stockholm Vatten och Avfall som är ansvariga för huvudstadens sophantering. Men vi kan helt enkelt inte gå med på dessa slavliknande förhållandena.

Loppis i stockholm söndag, Hyr cykel stockholm app,