bästa frisör malmö

och fördjupar din färg. Det är viktigt att vårda ditt hår så resa stockholm mariehamn du behåller din vackra färg så länge som möjligt. Låt hellre ditt hår självtorka än att föna det, det är mycket mer skonsamt mot ditt hår.

Använd schampo och balsam som är anpassade för färgat hår. Ingredienser som du ska hålla utkik efter är siloxan, de som börjar med silan- eller de som slutar på  -cone. Använd inpackning en gång i veckan och undvik många olika hårprodukter. Fett HÅR, om ditt hår blir lätt platt och livlöst kan det vara för fett.

Chokladfabriken, malmö restaurang, Tåg malmö Köpenhamn pris,

Beld Hair, stora Nygatan 40, salongen består av ett glatt och kreativt gäng som hjälper dig med just ditt hår. Även ett perfekt ställe att hitta ett mysigt spa där du kan relaxa en stund. Engelbrektsgatan 12, en modern salong precis vid Lilla torg som erbjuder ett unik koncept med en service utöver det vanliga. Det är inte bara håret som är i fokus, utan även kunden som individ. Använd även andra volymgivande produkter för att få en helhet på din behandling. V.Rönneholmsvägen 73a, salong Sköna Hörnan är beläget på en grön hörna mitt i Slottstaden. Basic Hair Linnégatan 33, Limhamn Salongen är belägen på Limhamn och erbjuder många profesionella tjänster som hårklippning, färgning och slingor. Till hårbehandlingar använder frisörerna Maria Nilla hårprodukter som är ekologiska och skonsamma mot ditt hår. Vi strävar alltid efter ett hållbart resultat. Och du parkerar gratis precis utanför salongen. Varje vecka ansluter vi nya salonger för dig att njuta. Om ditt hår är skadat är det bäst med en hårinpackning som innehåller proteiner.