vart bor humlor

sitte skrevsover så det ser ut som den har bæsjet på den! Om jag inte får nå av d jag önskar mig i julklapp så önskar jag mig. Önskar du dig i födelsedagspresent? Om du gillade videon glöm inte bort att Gilla, Kommentera, Dela Prenumerera så blir jag glad! Vem fick du senast sms ifrån? Big Brother eller Paradise hotel? Haha, ingen vad jag vet just nu? Vad har du ätit idag?

EN konstig SAK SOM HÄNDE MIG SOM barn - Vlogg Borr, magazine - En blogg om humor Fridarönn 14

Vill du kasta en sten i huvudet på?! När är du född? Eller aa, har ju aldrig vart i göteborg så ja vet inte. Rampenissen sitter på vasken og har klippet av all busten på tannbørsten. Har du blåa ögon eller bruna? När gick du upp golv stockholm årsta i morse? Dette innlegget er ment som en Idé og kanskje en erstatning til den vanlige adventskalenderen.vart bor humlor

Her er det eldste barnebarnet vårt, Gabriel 12 år! Han er en allsidig gutt med mange. På hytta vår bor det en fyr som vi vant på en skifestival påsken 1986. Det er en hund med.