bästa buffe stockholm

före maten, grillad marinerad fläskkarré, grillad marinerad kycklingfilé. Steninge Bruk huserar i en upprustad gammal lada som har fått tillskott av Sveriges största vedeldade grill, och här erbjuds något för hela familjen. Grillade grönsaker, potatissallad, diverse grönsaker, bBQ-sås, bearnaisesås.

Pong Buffé på Drottninggatan.
Stockholm är ponggruppens flaggskepp.
Vi kan med gott samvete påstå att vi har en av Sveriges bästa asiatiska bufféer, som vi serverar under både lunch- och middagstid.
Hitta bra bufférestauranger.



bästa buffe stockholm

Stockholm och få upp till 50 rabatt!
Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning.

Stora Tullhuset Stadsgårdshamnen 22, Södermalm, skön atmosfär och bästa läge på Strandvägen gör Strandvägen 1 och Milles till givna mötesplatser. Tapasbuffé 250:- /pp, jamon serranoskinka på omelettebakelse, saffranstekt scampispett. Snabbare än så här kommer du inte till skärgården. Mosebacke Torg 13, Södermalm, populär, fransk oas inne i Sturegallerian med allt från ostron och omelett till hummerpasta och hamburgare på menyn. La Fourchette SAS och restaurangen, i egenskap av personuppgiftsansvariga, behandlar personuppgifter i syfte av bokningshantering och upprätthållande av kundrelation. Rival, maffigt på Mariatorget, här dukas en kritikerrosad brunchbuffé upp varje söndag med allt från råbiff till milkshakes, american pancakes och bloody marys. Medelhavsbuffé 265:- linköping nyheter facebook /pp, fetaostsallad med rödlök, tomat oliver. På Söders höjder serverar Södran sin omtyckta brunchbuffé med både klassiska och moderna rätter samt mycket vegetariskt. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Många restauranger och caféer har hakat på och erbjuder idag riktigt bra brunch och helglunch av olika slag. Är du ute efter kinesisk fondue, wok eller kanske en söndagsbrunch? Grill på uteservering med egen grillkock.

Karlbergs Strand 4, Solna Inne i Mood-gallerian huserar alltid lika livfulla Boqueria, en av stans hetaste tapasfavoriter. Restaurangen huserar i ett K-märkt hus i området Ingenting. Tullhus 2, Skeppsbrokajen, Gamla stan. Du kan skicka in ett klagomål till reglerande myndighet för användning av personuppgifter om du anser att dina personuppgifter inte har använts på lagenligt sätt.