tips på vegetarisk restaurang i stockholm

sägs om till exempel tacos, ssäm eller yum buns med olika veganska fyllningar? Restaurangen har en toppenfin utsikt över. Restaurangen, som är belägen på Fjällgatan på Söders höjder, har dessutom en av stans vackraste vyer över Stockholms inlopp och Djurgården. Du kan dessutom bunkra upp på färdigpackade matlådor med hemlagad vegomat från den lilla butiken. Idag är det inte bara renodlade vegoställen som är hälsosamt växtbaserade - nordstan göteborg öppettider långfredag såväl streetfoodhak som toppkrogar satsar på riktigt bra vegetarisk mat. Du kan äta en härlig steak, men den kanske kan ligga på 120 gram i stället. Om vi räknar på 14 måltider på en vecka, minus frukost, så tycker jag att man kan börja med att göra tre av dem vegetariska. Den budgetvänliga lilla restaurangen lockar inte minst vegosugna lunchare, men det går också bra att ta en tidig middag eller hälsosam frukost här. Utbudet av restauranger med bra och spännande vegetariska menyer växer hela tiden.

(Bilden kommer från deras hemsida) Gamla Stan City Il Forno Italiano Var: Järntorget 78 i Gamla Stan Prisklass: 109 kr för lunchbuffé på vardagar Bäst för: Vardagslunch Jag skulle inte gå hit för något annat än medelhavsbuffén som serveras på vardagsluncherna, men den bageri helsingborg söder buffén. Nej, jag tror inte rött kött är boven, men jag tror att vi måste ta ansvar. 3 adresser Weidao Grön smakresa till Asien Central restaurang som hämtar inspiration från asiatiska städer som Bangkok, Peking och Seoul, med rätter som sushi, ramen och bibimbap på menyn. På så sätt kan ni ladda ner den till era telefoner och ha den nära till hands när magen börjar kurra. Légumes Var: Hornsgatan 80 Prisklass: 80 kr för buffé, kaffe/te ingår Bäst för: Snabblunch Billig och skapligt god buffé med rätter från mellanöstern.tips på vegetarisk restaurang i stockholm

Jag älskar vegomat och försöker alltid uppmana alla till att prova det, särskilt på vegetariska restauranger då det för det mesta är godare än vanliga restauranger.
Mer om vegetariska restauranger i Stockholm.
Vegetariska restauranger blir allt vanligare inom Stockholms matkultur.
Människor blir mer och mer miljömedvetna och hälsosamma och undviker kött i större utsträckning om man jämför med tidigare.

Apotek öppet söndag stockholm
Nattöppen pizza stockholm
Jakobs kyrka stockholm