umeå innebandy sm

på, idag är det mycket diskussioner angående nivåindelning och tidig specialisering. U19-landslagets till EM-kval småkronorna gör succé i JVM, sveriges småkronor har inlett gruppspelet med stor succé. På flicksidan var det Värmland som knep guldet efter en jämn match mot Småland. Innebandysektionen bildades 1988 och ursprungligen fanns både dam- och herrverksamhet. Loading, loading, av, pernilla Gustafsson, publicerad: 29 december 2016, 13:25, i början av januari, närmare bestämt den 5-8 januari avgörs distriktslags-SM för 16-åringar i innebandy.

SDF-SM är kanske.Sveriges mest uppskattade ungdomsturnering som korar Sveriges bästa 16 åringar på kill och tjejsidan. Totalt deltar 19 flicklag i fyra olika grupper, även på pojksidan är det fyra grupper men där spelar 21 stycken lag. Se avsnittet här och missa inte att se att följa våra sociala medier. I januari 2016 spelades distriktslags-SM senast och då i Linköping. Sedan starten har föreningen vunnit 6 SM-guld och 6 Europacup-guld. Redaktionellt, fem tips på hur du coachar unga idrottare. Bild: Sportway AB (Arkivbild). Sedan 1996, då herrlaget åkte ur division 1, finns endast damverksamhet inom sektionen. Vad betyder då turneringen för distriktet? Västmanlands killar vann SM-guld efter ett avgörande förlängningen mot Stockholm (5-4). Den 8 januari vet vi vilka som står som segrare i distriktslags-SM 2017.

Inom sektionen finns även iksu ungdom, vars uppgift är att fostra, förvalta och utveckla blivande elitspelare fram till att de är redo för högsta ligan. SM går av stapeln i Umeå och det spelas matcher i fem hallar i tre arenor. Startade vi upp två ungdomslag, iksu F02 och iksu F03 2017 välkomnade vi också rullstolsinnebandyn som en del i sektionen. Ska jag stretcha innan jag tränar? I kväll spelas en repris på herrarnas SM-final från förra säsongen. Och kanal 9 sänder gigantmötet. SM går av stapeln i Umeå och det spelas matcher i fem hallar i tre arenor. Huvudarena är Umeå Energi Arena, övriga arenor är Sjöfruhallen och iksu Sportcenter.