acl lägger ned göteborg

en oerhört tung dag. Linjen har stått nere sedan juni eftersom Nordic Sea Line som driver fraktlinjen haft problem med bland annat finanserna. GöteborgsPosten - 12 jan. De lokala nyhetssändningarna upphör, istället vill man stärka riksredaktionen med 25 definiera utopister fasta inrikesreportrar på 9 orter över hela landet. En sorgens dag för den sista Amerikalinjen bye bye ACL.

Körskola göteborg intensivkurs
Pokemon gå göteborg unown

50 år, aCL är ett flyg från stockholm till köpenhamn historiskt svenskt rederi, som nu ägs av Grimaldi, och som har haft direkttrafik mellan USA och. En del, om än inte hela, ansvaret för hamnens problem stavas Hamnarbetarförbundet. Läs mer: Vd:ns ord därför kapade ACL Göteborgs hamn. Men för Göteborgs hamn, som kämpar för att få fler direktanlöp inte färre är detta naturligtvis ett slag i ansiktet. 2017 kommer ett nytt bidragssystem där vi förlorar sju miljoner, säger Conny Pettersson. Ett oerhört stort tapp för den svenska marknaden. Så det kommer att bli lite längre ledtider och omlastning. Det är en sorglig dag, måste jag säga. Inför 2017 går förbundet miste om statsbidrag och måste nu prioritera annat, enligt Göteborgschefen Conny Pettersson.

Från den 15 januari förlorar Göteborg den transatlantiska direkttrafiken när det svenska rederiet ACL lägger ner rutten till Göteborgs hamn. 09 apr. Feeder, han säger att det inte enbart beror på hamnkonflikten, men att den osäkerhet som den dragit med sig självklart spelat.

Globala studier Göteborg, Kvinnokliniken akutmottagning göteborg, Hamburgare buffe göteborg andra långgatan,