kvällskurser lunds universitet

ut höstens dagar och tider för vår kvälls verksamhet. Det går bra att boka in ett samtal med dem, komma på drop-in eller ställa frågor via Skype. FIK020 Samtida västerländsk filosofi, 7,5. Till startsida, till innehåll, läs mer om hur kakor används. F.d elever som är intresserade att delta ska mejla till. Pris för.d elever: 995:- per inriktning att delta under terminen. Sök bland våra utbildningar, oBS! Elever på skolan behöver inte anmäla sig i förväg. För masterutbildningar kan andra datum gälla. Om du inte hittar utbildningar för den termin som du söker, så kanske vi inte har publicerat de utbildningarna ännu.

Så ansöker du, för grundutbildningar öppnar normalt antagningen inför höstterminen omkring 15 mars och stänger 15 april. Du kan vända dig till den allmänna studievägledningen vid Lunds universitet för vägledning och information inför ditt studieval. Frivillig teater, måndagar.16.45-17.45, Scenhuset, Killiansg.9, start.36. Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori ger tre kvällskurser, två i filosofi och en i antikens litteratur.

Göteborgs universitet sahlgrenska akademin logotyp
Stockholms universitet romanska språk

FIK010 Historisk västerländsk filosofi, 7,5. De kurser och program som har platser kvar inför höstterminen, öppnar för sen anmälan tidigast i mitten av juli. Du ansöker till utbildningarna via. Göra en sen anmälan, alla utbildningar stänger för anmälan, efter att sista anmälningsdatum har passerat. På den här webbplatsen visar vi vårt utbud så som det ser ut under ett helt. Inför vårterminen gäller mitten av december. Varje inriktning kommer att omfatta minst tio gånger den här terminen. Vi erbjuder cirka 240 program och omkring 2 080 fristående kurser. Här kan du söka bland Lunds universitets utbildningar. LIB010 Antikens litterära mästerverk, 7,5. Lunds universitet i sociala medier;.