systembolaget hemleverans uppsala

en sökning. Försöket påbörjades i november 2012. Fakta om försöket med hemleverans: Tjänsten riktar sig till privatpersoner. Leveranskostnaden beror på hur mycket du beställer. . De postorter som för närvarande ingår i försöket är Bromma, Nacka, Johanneshov, Sollentuna, Borås, Brämhult, Uppsala, Göteborg, Askim och Mölndal. För mindre flaskor som öl/cider 33 cl och halvflaskor med vin eller sprit finns kollin med 24 mindre fack. Du måste visa legitimation vid leverans.

Systembolagets försök med hemleveranser av alkoholdrycker på ett antal orter i Sverige fortsätter och utökas från 13 maj till att även omfatta beställningssortimentet. Så beställer du drycker med hemleverans. På några platser i landet gör vi även försök med hemleverans. Alkoholvanorna hos dem som använder tjänsten avviker inte heller från befolkningen i övrigt, säger Thor Norström, alkoholforskare på Stockholms universitet.

Flyttstäd uppsala billigt, Trafikverket uppsala foto,

Det är inte så att man gör en beställning och sen står de utanför umeå samiska veckan dörren en timme senare. Start, beställa drycker, på kan du fraktfritt beställa vin, sprit, öl eller andra drycker till din butik eller till ett ombud. Vi har startat i begränsad skala och viktigast har varit att säkra försäljningsreglerna. Vi tar bara emot betalning med svenska kort. För varor som vi inte har i lager utan som lagerhålls hos leverantör tar det vanligtvis 8-12 arbetsdagar. Ja och nej, erbjudandet om hemleverans riktar sig till privatpersoner.

Vi erbjuder hemleverans Systembolaget
Hemleverans ut kas med