hur borstar jag tänderna med eltandborste

av tuggytorna. Vor year Eltandborste Oral-B Genius 10000 Midnight Black "Eltandborste Oral-B Genius 10000 Midnight Black är ett intuitivt borstsystem som hjälper dig att borsta som tandläkarna rekommenderar. Vor 3 years, eltandborste Oral-B Genius 10000 Rose Gold "Nu introducerar vi det eleganta och intelligenta tandborstsystemet från Oral-B. Vor 28 Tage Oral-B Skillnaden Mellan Olika Eltandborstar Det är viktigt att välja rätt eltandborste för just dina behov. Vor 6 years, oral-B Junior eltandborste för barn "Starka tänder ger starka barn. Eftersom eltandborsten själv tar hand om borstningsrörelsen så behöver du endast föra borsten långsamt över tänderna. Eltandborste för barn, ett bra sätt att få barnen att gladeligen borsta tänderna varje dag är att förse dem med en eltandborste specialdesignad för barn.

Borsta, tänderna, med, eltandborstehur borstar jag tänderna med eltandborste

(För eltandborstar med mindre munstycke. Informationsfilm om hur du kan hjälpa ditt barn att borsta tänderna. I filmen förklaras dessutom vad tandköttsinflammation är och vad du ska göra för. Hur ofta och hur länge ska man borsta tänderna egentligen?

Sociala medier byrå stockholm, Restaurang uppsala med barn,

Borsta inte längs med tandraden. Och kom ihåg att byta borste i tid. Håll borsten lutad 45 grader mot tandköttet. Det är viktigt att använda sin eltandborste på rätt sätt för att bibehålla en god munhälsa. Oral-B Smart 6 6000N eltandborste:s runda umeå nationella körkort huvud följer konturerna på varje tand för renare tänder och hälsosammare tandkött i jämförelse med en vanlig. Se alltid till att du har en fräsch tandborste, den bör bytas minst fyra gånger om året men det skadar inte att byta oftare.

Borsta tänderna rätt med eltandborste eller tandborstehur borstar jag tänderna med eltandborste