bora pevac

bosanska televizija jer je poreklom Srbin. U utorak sam imao probe za vee posveeno Tomi Zdravkoviu rekao je Bora. Kliknite ovde da biste proitali vest u celini na sajtu pogledajte jo vesti iz kategorije, zabava ». Tada nije bio oenjen. Bora Drljaa je roen kao Borislav. On je u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Ki" otkrio da je u ponedeljak bio tamo, ali, sreom samo da bi pevao, to je ostale goste dobro nasmejalo. Uvek aurne informacije, zapratite na Twitter nalog. Iz braka ima dva sina, Vladimira koji je magistrirao menadment u Parizu te Branislava koji je za razliku od svog brata diplomirao slikarstvo u Beogradu. Mondo pre 3 dana , Foto: Mondo/ Stefan Stojanovi Bora Drljaa "Bora Drljaa nije oenjen, ali se smatra strunjakom za brana pitanja. Evo samo ova nedelja, u ponedeljak sam bio u nikom zatvoru, gostovao. Peva grupe "Riblja orba" Bora orevi, koji je dve godine sedeo u crvenoj stolici Pinkovih zvezda, zavrio je u zatvoru u Niu.

Bora pevac
bora pevac

Borin otac Branko je bio ekonom.
11:01 11:10 video 0.
Folk peva Bora Drljaa je pre vie od 40 godina bio u ulozi savetnika za muko-enske odnose.
Tada nije bio oenjen.
Mondo pre 21 sat.

Borislav Drljaa je poznati srpski folk peva koji je nekada bio jedan od najpopularnijih pevaa u bivoj Jugoslaviji. Bora Drljaa je udovac i ivi u Beogradu. Peva je roen za vreme Drugog svetskog rata, a kako mu pizza restaurang i stockholm city je majka preminula dok je jo bio dete, otac se opet oenio, a Bora nije uspeo da sauva ni jednu sliku svoje majke. nbsp; Osim njega, kod Lee su ove nedelje gostovali pevaice Lepa Luki i Tanja Savi, pevai Zoran Kalezi i Marko Kon i glumica Mirka Vasiljevi sa kolegom Nemanjom Janiiem, kao i gitarista grupe Riblja orba, Mia Aleksi. Godine u mestu Donji Suvaj u Bosni i Hercegovini.bora pevac

Peva je priznao da je teak momenat u karijeri bio poetak rata kada srpska televizija nije htela. Bora Drljaa je roen kao Borislav. Godine u mestu Donji Suvaj u Bosni i Hercegovini.