svensexa tips helsingborg

släkt vad de tror brudgummen hade uppskattat. Det är viktigt att ni är ute i god tid när ni planerar, många av de populäraste aktiviteterna kan vara fullbokade tidigt, så ta kontakt med företaget till er aktivitet så fort som möjligt. Välj efter brudgummen, som vi skrivit innan är det viktigt att välja aktiviteten utifrån vad brudgummen tycker om, det är ju faktiskt han som är stjärnan för dagen. Såklart finns vi med er under kampen för att se till att regler följs och att ni får rätt poäng på varje station och att ni har kul med mycket skratt. Boka Svensexa möhippa paketet här Vill ni ha en oförglömlig svensexa eller möhippa skall ni komma till oss. Det allra viktigaste är att välja en svensexa aktivitet som passar till just er brudgums personlighet. Tävlingarna är roliga med mycket skratt och går att anpassa för just ert sällskap. Med många nöjda svensexor och möhippor vågar vi utlova en fantastisk dag med oss. Ni är alltid varmt välkommna att kontakta oss. Hos oss får man en kul dag med massor av skratt, tävlingar och mys i en fantastisk skogsidyll med fokus på just ert sällskap.

Packet So Funny ca 4 timmar (minst 7 pers ). Vårt mål är att vi ska ha ett stort utbud med de bästa aktiviteterna i Sverige.

Skottlossning helsingborg bårslöv
Mm trafikskola helsingborg
Arkitekt helsingborgs konserthus
Bambu tatuering helsingborg instagram

Populära dansstilar för möhippa / svensexa är pole dance, burlesque, magdans och bollywood, men vi erbjuder även andra stilar! Få också inspiration till bland annat kidnappning och uppdrag för att få till en svensexa ni sent kommer glömma! Nu är det så att min vän ska gifta sig, och vi ska då såklart styra upp en svensexa som han förhoppningsvis sent ska glömma. Vilka aktiviteter passar bäst? När man besöker Borgen privat är antagligen syftet att umgås och ha roligt tillsammans med sina vänner. There is no content on this page yet. Vi har färdiga program att välja mellan, som ur kostnadssynpunkt passar den privata plånboken. Anledningar att komma till Borgen kan vara; Möhippa i Helsingborg, Svensexa i Helsingborg, Herrklubb i Helsingborg eller Tjejgäng i Helsingborg! Hamburgare med tilltugg direkt från grillen (blandfärsburgare från Bulltofta kött) säg ifrån om ni önskar vegetarisk 10-kamp bilda grupper som utmanar varandra i fysik, balans, koordination, skratt och lek.