kontor jönköping

Är det enkelt för anställda och kunder att ta sig till kontoret? Vi vill vara med när Jönköping växer. Kontakta annonsören för mer information. Vill ni ha förslag på lediga kontorslokaler som stämmer överens med era behov?

kontor jönköping

Hur ska vi annars kunna bli bättre? Under träna badminton uppsala november färdigställde NCC även en lagershop för NetOnNet på området. Vad ska vi tänka på när vi ska hitta ny kontorslokal? Vårt mål är att i största möjliga utsträckning använda energisnål belysning, exempelvis LED. Tillsammans med glasfasaden ger det ett modernt intryck, samtidigt som det är bättre för miljön, säger Pier Skörd, fastighetschef på Västerhuset. Vilka behov har ni i er verksamhet? Restaurang, vård Utbildning, till salu, mark Övrigt m m kr/mån ÖnskemÅL OM OMRÅDE. Personlig sökhjälp, du måste vara inloggad, för att kunna spara som favorit eller dölja annonser så måste du vara inloggad som sökande. En bank i ditt område, vi är en lokal bank som tar lokala beslut. Detta projekt har liksom de tidigare genomförs i NCC Partnering, en samverkansform där NCC och Västerhuset tillsammans löser uppdraget i öppen dialog med projektets bästa i fokus. Det är dessutom helt kostnadsfritt för dig som hyresgäst.

Namn, telefon, e-post, meddelande. Första hand -A6BankerydCityFridhemGamla centrumVättersnäsÖstra centrumÖvrigt, andra hand -A6BankerydCityFridhemGamla centrumVättersnäsÖstra centrumÖvrigt, tredje hand -A6BankerydCityFridhemGamla centrumVättersnäsÖstra centrumÖvrigt. Detta är något som kan spara in på hyran genom att effektivisera ytan, men det ställer samtidigt högre krav på planering och implementering i verksamheten. Vi har tyvärr ingen hyresuppgift för detta objekt. Tillsammans med Västerhuset fortsätter vi att utveckla området utmed E4:an och Kinnarps arena med kontor och handel. Detta skiljer sig såklart mycket men en fingervisning är ca 10-20 kvm/anställd beroende på om ni väljer aktivitetsbaserat kontor, öppet landskap eller enskilda kontor. Som kund väljer du var, när och hur du gör dina bankärenden - digitalt, på kontoret eller över telefon. Idag blir det mer och mer vanligt med aktivitetsbaserade kontor och öppna landskap.