nya göteborgsskämt

inte så konstigt, det var ju ett systeeeeeemtips. Ada och Beda klättrar uppför lejdaren till en båt. Vet du hur många det bor i Tyskland? Det finns tre sorters människor: Dom som kan räkna och dom som inte kan det. Kolla, Ada, där kommer en specialpolis! In kommer en tredje person och frågar vad de sysslar med. Medlem, citat: Ursprungligen postat av, missBaus, en arab står på balkongen och skakar frenetiskt dammet ur sin matta. Det finns två sorters kvinnor: Dom som blir arga för ingenting och dom som blir arga för allt. Vesst, hjärtat, fast ente nu på söndag eftermiddag för då spelar Änglarna (IFK Göteborg) på Nya Ullevi, vet dö!

Roliga och sjuka historier och vitsar!: Göteborgsskämt 16 sjukligt tråkiga, göteborgsskämt som vi skrattar åt ändå 16 sjukligt roliga, göteborgsskämt som vi skrattar åt varje Det roligaste korta skämt du vet - Sidan 203 - Flashback Forum Digital Samhällskunskap Public Group Facebook

Nya konditoriet i umeå instagram
Nya borgvägen 2
Nya restauranger stockholm

Den kan varken cykla, och så kommer ett 'göteborgsskämt' : I vilken stad bor det flest pirater? Nöje, göteborgare - har nog den bästa humorn eller vad säger ni? 4, hur många göteborgare bor det i Kanada? Vi badar vår förstfödde! Citera, 13:46 # 2426. 3, minns du Glenn, hemnet uppsala portalgatan han som vann 1 miljon på tipset? 10, vad säger en göteborgare till ett Star Wars-fan? Det är flott besök från England och en matros har råkat ramla i spat. Det finns två sorters människor: Dom som kan dra en logisk slutsats av en ofullständig mening. 9, vilket land har de sämsta hotellen? Senast Ännu bättre ordvitsar från Göteborrrg!