barnakuten helsingborg telefonnummer

i bilen på väg tillbaka till förlossningen. I anslutning till akutmottagningen finns, barnakutmottagningen inrymd i en egen flygel. Men om hon blir sämre så kom igen! Vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan och tar emot barn och unga under 18 år som blivit akut sjuka, exempelvis av bröstsmärtor, andnöd eller kramper.

Då väntar vi på läkaren, haha skrattretande läkare finns nog inte där. (Det fanns inte någon akut platsbrist). Hade jag telia kundtjänst göteborg vetat det innan hade jag gjort det hemma! Vid skelett-, led-, och knäskador, skärskador och blödningar, eller vid akut sjukdom i öron, näsa eller hals, exempelvis om större objekt fastnat i matstrupen, vänd dig till Akutmottagning, vuxenakuten. Ditt besök hos oss, väntetiden varierar beroende på antalet patienter och skiljer sig mycket åt olika dagar och tider på dygnet.

Barnakuten i Huddinge tar företrädesvis emot patienter från sydvästra Stockholmsområdet. De tar hand om alla medicinska sjukdomsfall hos barn. Närakuten tar även hand om barn med lättare kirurgiska/ortopediska skador.

Butiker södergatan helsingborg, Tripadvisor pinchos helsingborg, Cigarr butik helsingborg,