flyg stockholm ängelholm tidtabell

tid och pris passar ditt resesällskap. Belöningar och fördelar Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Ängelholm och Helsingborg direkt från mobilen. Barn upp till 12 år åker gratis i sällskap med vuxen. Flyg med SAS till Ängelholm /Helsingborg, låt tårna sjunka ner i sanden på playan i centrala Helsingborg eller ta ett dopp i Ängelholms havsbad vid Skälderviken.

Flygbussen stannar även på Ängelholms station (förbokas). Detta för att det ska vara enklare att ansluta med tåg och buss. Flyg från Ängelholm-Helsingborg Flygplats till Bromma med reguljärflyg. Besök oss nu och boka din resa idag via vår partner. Hitta flyg, direkt eller med mellanlandning, till destinationer över hela världen.

Mer information om avgångar och utbud hos vår samarbetspartner. Stäng, genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Bromma Stockholm Airport ligger nära Stockholm city och du tar dig enkelt och snabbt till och från flygplatsen. Att tanka och flyga med biobränsle bidrar till minskade fossila utsläpp. Biobränsle för 300 kr per sträcka motsvarar bränsleåtgången för en passagerare vid en genomsnittlig inrikesresa med BRA. Swedavia kan därför inte ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle. På denna webbplats använder vi cookies. Varje kilo biobränsle reducerar de fossila utsläppen med cirka.