djursjukhus helsingborg häst

Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. Läs hela artikeln här! Vi har därför investerat i ett så kallat overground endoskop som gör att vi kan undersöka hästens luftvägar under arbete. Kursen är en möjlighet för dig som vill lära dig mer om hästens hovar och anatomi, biomekanik samt erhålla intyg på tappskokompetens. CT-Scannern på Evidensia Specialistästsjukhuset i Helsingborg har nått en milstolpe.

djursjukhus helsingborg häst

Sedan starten föröver 50 år sedan har vi haft ett mycket gott namn i både svenska och internationella kretsar.
Genom att noga följa och tillämpa nya rön inom veterinärmedicinen har vi under åren bibehållitvår spetskompetens inom hästens sjukdomar.
Specialisthästsjukhuset Helsingborg är Sveriges äldsta vårdinstans för hästar.

Skräddare helsingborg stattena
Bokning hotell helsingborg
Lediga jobb ekonomiassistent helsingborg
Bmw paulssons Bil helsingborg

Därför kommer en del hästägare som kommer till oss att tillfrågas om de kan tänka sig att delta i studien. Att bli medlem är såklart gratis. Syftet är att hitta riskfaktorer för kolik och specifikt kommer man att titta på utfodring, skötsel, avmaskning och parasitbörda. Genom att noga följa och tillämpa internationellt företag lund poäng nya rön inom veterinärmedicinen har vi under åren bibehållitvår spetskompetens inom hästens sjukdomar. Om endoskopi, november kommer med nya erbjudanden! En ny studie som hon presenterar visar på fördelarna med ny teknik inom veterinärmedicinen. Delar av ett djursjukhus i Helsingborg har isolerats sedan en häst insjuknat i salmonella. För frågor eller bokning av arbetsendoskopi, vänligen kontakta klinikveterinär Linda Wright. Vänligen meddela eventuella kostavvikelser i samband med anmälan. En ung galopphäst som skadat huvudet allvarligt blev patient nummer 1000 att genomgå en undersökning. Foto: Jessica Gow/TT, en häst i Helsingborg har avlivats efter konstaterad salmonella och tre stallavdelningar på ett djursjukhus har spärrats.