thaimassage uppsala trädgårdsgatan

Tik Beauty Spa erbjuder: Massage Fotmassage Zonterapi Body scrub Pedikyr Manikyr. Läs mer Uppsala Thaimassage och Fotvård ligger 1657m från Studentstaden Sawadee Thaimassage Vaksalagatan 36D, Uppsala Sawadee Thaimassage har två salonger i Uppsala. Två timmar min 700 kr presentkort gäller i 1 år från inköpsdatumet adress: Pat Thai massage, trädgårdsgatan 22, falköping 521. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare. Läs mer, aromaterapi Thaimassage ligger 977m från. Oljemassage 60 min 450. ( klicka här för att förlänga premium ).

Nationskort uppsala ej servering
La fabrica uppsala
Avgiftning droger uppsala
Lediga jobb hos ica maxi uppsala

Tid, pris, oljemassage 60min 500 sek, oljemassage 90min 700 sek, mer info om Sabai-Sabai Thaimassage. Allt väldigt seriöst - inget oljeklafs. Denna hemsida är byggd med - prova gratis du med. . Lokalen har som jag kunde se två behandlingsrum varav ett avskiljt med dörr och med madrass på golvet och det andra var ett dubbelrum som var avskiljt med draperi. Tids bokning endast på telefon, tel: eller. Passade på att prova ett för mig nytt ställe när jag var på tillfälligt besök i Uppsala. Vi erbjuder: Traditionell, thai massage 60 min 425. Tid, pris, oljemassage 60min 400 sek, mer info om Aromaterapi Thaimassage. Typ Tid Pris Oljemassage 60min 350 sek Mer info om Sawadee Thaimassage Läs mer Sawadee Thaimassage ligger 2037m från Studentstaden Obs! Läs mer, tuk Tik Beauty Spa ligger 1163m från. Hela lokalen kändes ny och luftig och var modernt inredd.

Asiatisk uppsala stockholm kungsgatan
Boxning uppsala tjejer
Saab delar uppsala
Pizzeria capri uppsala öppettider