stockholms stad trafikskola handledarkurs

är bokade privat! Lektion 1 12/12, lektion 2 19/12, lektion 3 3/1, lektion 4 21/11. För att bli godkänd som handledare krävs: Att du har fyllt. Hur man planerar och strukturerar övningskörning. Att du haft körkort för fordon som övningskörningen avser under minst 5 av de senaste 10 åren.

Nytt i introduktionsutbildningen är att teoretiska moment om miljö och sparsam körning ska ingå. Hälsodeklaration Övningskörning, fyllt 16 år 17 år och 6 månader (Lätt släp och lätt lastbil). Glöm inte att boka körlektioner i tid. Handledarutbildningen innehåller tre delar: Körkortsutbildningens mål och innehåll samt regler för övningskörning. Vi går bland annat igenom regler, trafiksäkerhet och miljökörning. Gå till elevcentral här. Teoritider, våra teorilektioner ligger på onsdagar 16:00-18:00.

Verksamhetschef stockholms stadsmission, Malmö stadsarkiv program, Linköpings stadsfest 2018 artister, Malmö stadsbibliotek film,

Eleven måste ha genomgått utbildningen för att du som blivande handledare ska få din ansökan behandlad av Transportstyrelsen. Att du innehar svenskt personnummer, för att bli godkänd som elev krävs: Körkortstillstånd, syntest. Vid introduktionsutbildningen får du hjälp med hur du kan planera och strukturera den privata övningskörningen, så att den blir säkrare och mer kostnadseffektiv. Lektion 5 28/11, lektion 6 5/12, sedan rullar de om på nytt med lektion 1 osv. Körkortet måste vara utfärdat i Sverige eller någon stat inom EES. Vill ni ha enskild teorilektion med lärare så går det att boka hos oss av en kostnad på 500kr / 55 min. Anmälan kurser, anmäl dig gärna till våra kurser och utbildningar via hemsidan eller kontakta oss för mer information. Du som ska vara handledare vid privat övningskörning för behörighet B ska ha gått en introduktionskurs innan du kan bli godkänd som handledare. Handledarutbildning, hösten 2006 infördes en introduktionsutbildning för att minska olyckorna vid privat övningskörning. Den elev som övningskör privat för behörighet B ska vid sådan övningskörning ha en giltig introduktionsutbildning.stockholms stad trafikskola handledarkurs

Mer från Stockholms Stad. Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare. Boka din handledarkurs här! Från och med den krävs det att den som ansöker om att bli godkänd som handledare för privat övningskörning med personbil har genomgått en handledarkurs.

Uppsala bostadsförmedlingen logga in
Norrköping stadsfest
Stockholm open utlopp båstad
Parkering vid stadsbiblioteket i lund