karta över uppsala mexiko politisk 2018

verktyg eller genväg? Göran Ellung, vid tiden redaktör på Aktuellt. Och i veckan kom en kanske lite överraskande nyhet - att dole drar tillbaka sin stämning av producenterna bakom filmen - med hänvisning till yttrandefriheten. Detta trots att den bygger på bara anonyma källor. Vad är egentligen polisledningens inställning till visselblåsare och information till medier? Den om att en ny liten istid skulle vara på nära intågande, redan om. Hjälp och stöd om du har självmordstankar Stora metoo-slutsatser dragna på tomma bänkrader I måndags, i en så kallad aktuell debatt, togs metoo upp i Riksdagen. Hade hela rättsprocessen kunnat undvikas? Jonna Westin har bland annat träffat influencern Therese Lindgren.

Reaktioner i sociala medier fick ärevördiga BBC att erkänna att man brutit mot en av sina egna etiska regler. Under sommaren har Kina, genom sin ambassad i Stockholm, trappat upp sina aktiviteter mot journalistik även i Sverige. . Vilket nyhetsvärde återstår när all konkretion skalats bort? I måndags kom nyheten att publisher Sofia Olsson Olsén sjukskriver sig efter höstens hårda tryck.

Ett sätt för ryssarna att få alla rutiner på plats inför nästa sommar, då det i landet är avspark för ett av världens största sportevenemang, världsmästerskapen i fotboll. Nu talar vissa om risk för självcensur. . Sveriges Radio 00:34:50 Sydsvenskan i bråk med Hanif Bali (M) om Pippi i Rinkeby För en vecka sedan publicerade Sydsvenskans kultursidor en artikel med stenhård kritik mot riksdagsledamoten Hanif Bali. Vi skickade våra reportrar Linnea Svensson och Jonna Westin rakt in i melloyran för att höra om SVT:s sug efter virala sucéer denna gång gått för långt? I torsdags publicerade Expressen en video som kanske ger svaret på varför allt egentligen hände. Men hur ska etablerade medier egentligen förhålla sig till det faktum att i vårt samhälle får just nu rykten och politiskt motiverade drev en enorm spridning i sociala medier och på propaganda- och konspirationssajter? Hur har journalisterna skött valrörelsen? .

Ekholmen linköping karta, Friluftsliv affär uppsala, Trädgårdsgatan 12 uppsala, Boxning uppsala tjejer,

Och det spända säkerhetspolitiska läget i Europa gör att frågan fortsätter att vara aktuell. Så när det nu gäller hur fri kommer bevakningen att kunna vara? Att tidningar använder sig av betalväggar är inget nytt i sig, men det som är nytt är att flera tidningsföretag börjat prata om det här som en nu fungerande betalmodell. Det började med att tidningen Västerbottenskuriren skrev om organisationen sata som skulle ha hindrat tre ungdomar från Umeå att ansluta sig till terrororganisationen Islamiska Staten. Problemen kopplas till ensamkommande flyktingungdomar och frågan engagerar, upprör och oroar folk i stan just. På en efterrättsmeny där man tidigare serverat penis-isglassar och pratat om att servera salt i form av kokainlinor så gick det väldigt fel. .