bästa vegetariska maten göteborg

Indien. Den familjeägda indiska restaurangen hämtar sina recept både från den traditionella indiska matlagningen och det nyare brittisk-indiska köket. Du kan alltså både njuta av en vällagad och medelhavsinfluerad måltid, och sedan köpa med dig något spännande hem. Mattyp, och SkaldjurFransktGI matGlutenfri matKryddstarktLaktosfri Restaurangtyp, a la carteAfter vid större Sortering BokstavsordningBetygAvstånd.

Vasagatan 24, Vasa/Centrum, krog med amerikanska influenser, där burgare inte nödvändigtvis är synonymt med kött. Varje vecka spelar dessutom både dj:s och liveband i den lilla lokalen. Här hittar man en av stans mest levande musikscener, och hela huset erbjuder allt från klubb till krubb. Köket jobbar med det som är i säsong och varje dag presenteras en ny lunchrätt som präglas av rena, enkla smaker.

Dessutom finns det alltid dagens soppa, samt veckans veganska alternativ. Nordhemsgatan 18, Linné, samma ägare och personal har sedan starten drivit detta välkomnande ställe i sann, proggig 70-talsanda. På restaurangen serveras en helt vegetarisk och välfylld buffé med både varma och kalla anrättningar.

Den som vill lyxa till lunchen lite extra kan prova något ur ställets vinutbud. Järntorgsgatan 12, Linné Mitt under Älvsborgsbron ligger detta närmast New York-liknande kulturtillhåll. Säg även till om du ser några peter lundmark hsb felaktigheter i guiden. Att äta vegetariska kan hjälpa dig gå ned i vikt och leva ett mer hälsosamt liv. Inte nog med att menyerna innehåller otippade och spännande kombinationer i form av smak och textur, stället kan även stoltsera med en riktigt skillad bar, där man brinner lite extra för avancerade gin and tonics. Extra allt är devisen, här kan man bland annat äta en rejäl kebabpizza eller nachos med pulled jackfruit. Mycket är vegetariskt och det finns alltid flera veganalternativ. Här serveras smakrika meze och populära lunchrätter som bygger på färska råvaror och genuina recept. Linnégatan 68, Linné, mIM, vegan som gillar extra allt, paret Wittrock upplevde att Göteborg saknade en krog som tog vegansk streetfood på allvar - och valde helt enkelt att göra något åt saken. Värmlandsgatan 18B, Linné, silvis. De vegetariska och veganska alternativen är många, vilket även gäller den matiga salladsbuffén som serveras varje dag. Sunt, ut, explicabo, aliquam tenetur ratione tempore quidem voluptates cupiditate voluptas illo saepe quaerat numquam recusandae?

Varje dag står även en vegansk rätt på menyn. I syfte att råda bot på vardagsproblemen så har vi här försökt att hjälpa dig hitta. Menyn är helt vegetarisk, och det går också alldeles utmärkt att slinka in för ett ekologiskt glas rött och en tapastallrik, i all enkelhet. Helt klart enkelt och bra att jämföra matkassarna här. Viktoriagatan 12, Vasa/Centrum, hemlagad falafel och fräscha röror som babaghanoush, hummus och tzatziki är bara några av de många mezerätter som serveras på denna Linné-libanes. Här serveras fika, mat, naturviner och hantverksöl med fokus på eko och raw food.