bra frisörsalong i helsingborg

din tid online bläddra snabbt och smidigt bland alla lediga tider! Mitt namn är Eshmet och är en glad, social och kreativ kille som älskar mitt yrke. Idag kan nämligen vem som helst, även utan utbildning starta en frisörsalong. OM OSS, bilder från salongen, bilder från kunder, din frisörsalong i Lund! Men så som folksagor ofta kryddas och ändras har även dessa medel ändrats så att idag endast en bråkdel av ursprunget består. Produkter, hos oss hittar du bara bra produkter, och vi är självklart även noga med att ta fram det bästa för just dig om du vill ha tips och råd.

Vi har återgått till att använda naturnära produkter. Jag har jobbat som frisör i 20år. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

Juristbyråer helsingborg
Internationella engelska skolan helsingborg lediga jobb
Specialbilar helsingborg

Våra skickliga frisörer är experter på de allra senaste trenderna och hjälper dig med Klippning, Färgning och Styling i världsklass. Våra produkter är genuina och fria från gifter och vi står för ett långsiktigt hållbart åtagande i allt vi gör. Kunskapen om naturens mirakelmedel med vårdande egenskaper har förts vidare från generation till generation ända tills våra dagar. Vårda ditt hår lite extra med dessa hårprodukter och få ett hår som blir både fylligt och glansigt. Skrattet ligger alltid nära till hands och han älskar livet.