göra i malmö sommaren 2018

och rnb. LÄS MER Den 7 december kommer den stora pionjären inom Afro-Swing, Kojo Funds, äntligen till Babel för att göra ett grymt live-set! 15 februari kommer Albin Lee Meldau till Babel.

Men eftersom Malmö Arena ligger i Hyllie så finns det jättebra möjligheter till att ta sig in till Malmö för att utforska staden. Det tar bara 6 minuter från arenan till Malmö Central och endast 3 minuter till Triangeln.

De som kommer är: lisa ajax - 15 juni, renaida - 22 juni, hIGH15 - 29 juni. Malmöhus Slott är Nordens äldsta bevarade renässansslott. Att hitta något att göra i Malmö är alltså definitivt inga problem.

Brogatan Bar Malmö,

Läs mer, konserter, under sommaren elgiganten västerås mobiltelefon anordnas mängder av konserter och spelningar runtom i Stockholm. I år kommer Sommarlov att handla om demokrati - om barnens rätt att göra sin röst hörd. Hitta något att uppleva på vattnet, i luften eller på land. Och vad gör man när man tycker det blir orättvist? Turning Torso är en av stadens nyaste byggnader, men också en av de mest kontroversiella. I år fyller SVT:s program Sommarlov 40 år! Varje sommar sedan 1978 har SVT sänt program för sommarlovslediga barn. Det finns också över 600 stycken restauranger, pubar, barer och caféer i Malmö, så det är enkelt att hitta en som passar just den egna smaken.

Här hittar du tips på restauranger, barer, boende, evenemang och annat spännande du kan uppleva. Slottsparken, Pildammsparken, Kungsparken och Folkets Park. Bland annat Mysteriet på Barnkanalen, Bon, Den gåtfulla ön och Kluro. Båda är populära besöksmål för barnfamiljerna. Dessutom bidrar förstås Malmös sydliga läge i landet till att stränderna är extra uppskattade. Det är en vriden byggnad som med sina 194 meter och 54 våningsplan är Sveriges högsta hus.