birgitta bjerking uppsala

huvudman? Planerar du att sälja din bostad i närheten av Centrum? Jämför man med Sverige i övrigt är singelhushåll och sambor, strandkliniken strandvägen 7 stockholm 65, överrepresenterade i området. Arbetssituation, birgitta är Leg. Birgittas lön och uppgift om eventuell betalningsanmärkning hittar du på sidan. Hon är 30-talist och föddes på vintern. Här på Luthagsesplanaden bor: "Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet". Vi har 5 objekt till salu i området: Slutpriser i närheten av Centrum, det har sålts 106 objekt i området senaste sex månaderna.

Det finns sju förskolor, två grundskolor och fyra gymnasieskolor i närheten 118 meter från adressen ligger Förskolan Plantan. Det finns 0,39 privatägda personbilar per invånare. Kolla om ditt hus finns med. Birgitta Bjerking har sin bostad på Luthagsesplanaden 21 A lgh 1203 som ligger i postorten Uppsala som tillhör Uppsala kommun. Enligt är det genomsnittliga slutpriset 46 993 kr/m. Vatten och grönområden, birgittas boende ligger 585 meter från vattnet. Köp 10 kr, se kreditvärdighet, anmärkningar, skuldsaldo, taxeringsuppgifter smaragd aska borer insekticid kostnad och fastighetsinnehav. Visa större karta, bjerking.birgitta bjerking uppsala

Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i gymnasieålder och 10 av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (22) för kommunen. Bjerking Uppsala, telefonnummer, address och kontaktuppgifter. Bjerking är Sveriges äldsta personalägda konsultföretag, med över 390 ingenjörer, projektledare, landskapsarkitekter och andra experter. Birgitta Bjerking, telefonnummer, address och kontaktuppgifter.