nattklubb malmö söndag

dina vänner och ha en riktigt trevlig festkväll! Klicka här för att läsa våra kommentarsregler. Dörren och fönsterrutor till nattklubben har krossats. Enligt polisen föregicks det hela inte av någon som hotat vakterna eller dylikt, rapporterar. Polis, insatsstyrkan och ambulans kom till platsen. Inträde, ålder, öppettider - Vi har allt! Sydsvenskan, och polisen ser i nuläget inte någon specifik hotbild mot klubben eller någon person. Vad som har smällt är i nuläget oklart. Rubriceringen i dagsläget är försök till mord. Vill du även få tillgång till unika köföreträden för dig och dina vänner?

Malmös bästa nattklubbar - Sveriges största klubbguidenattklubb malmö söndag

Ca fastigheter ab malmö
Chokladfabriken, malmö restaurang
Parkering malmö stadion

Ingen person har gripits. Tänk på att öppettiderna kan variera under specifika helgdagar. Vid tillfället befann sig fortfarande flera personer utanför klubben. Tveka inte på att kontakta oss, då vårt mål är att samla alla nattklubbar i Malmö på en och samma plats. Har du tips på en nattklubb i Malmö? Dela vår nattklubbsguide så ses ni kanske i vimlet!

Där listar vi ofta vilken dj som spelar på vilken nattklubb, rekommenderad åldersgräns och öppettider för kvällen. Exempelvis house, rock, techno, hip hop, r b, schlager eller kanske reggae?