studievägledare uppsala juridik

statligt stöd enligt ett nytt förslag. Forskarutbildning, efter din grundexamen kan du gå vidare med en forskarutbildning. Du kan också bläddra i magasinet. "Jag läste saker som jag bara tyckte verkade roliga.". Vill du plugga utan att flytta från hemorten eller studera vid sidan av arbetet? En gång om året ordnas. Vad är bäst för mig?

Här möts forskare, lärare och studenter i lärosalar, caféer, parker och bibliotek. Företag och myndigheter kan skräddarsy kurser för att utbilda sina anställda. Läs mer om kakor.

V lja utbildning, uppsala universitet
LO k mpar f r j mlikhet, fler jobb och b ttre

Iss ekonomisk förvaltning uppsala
Lunch uppsala boländerna

Om studier och studentliv, hur är det att studera på universitetet och hur är det att vara student i Uppsala eller på Gotland? Skriv ut, uppsala universitet använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Utbildningskatalogen, hitta över 2000 kurser och program i vår utbildningskatalog. Då kan du läsa på distans. Studera på campus eller distans, ditt campus är din arbetsplats under dina studier. Uppsala universitet har 12 campus, varav 11 ligger i Uppsala och ett i Visby. Centern och Liberalerna avgör, men förslaget respekterar demokratin, skriver Arbetets politiska redaktör.

Uppsala akademiförvaltning öppettider, Uppsala biblioteket öppettider,