polisen uppsala adress

panna med ett "M" och röd markering som går ner på vänster sida av bröstet. Han är mager, forex göteborg avenyn svulten och frusen. Vi är helt förtvivlade! Det är en hankatt väldigt snäll och tillgiven.

Då jag har en hankatt kan jag inte ha henne kvar. Speciella kännetecken är att alla tassar är vita och hon har en ganska stor vit haklapp. Han är randig (Tiger) och har vita tassar och bröst. Peter Hermansson, Fredagen 7/2 gick min bästa vän Pysen ut som vanligt, och tyvärr var det det sista jag såg av min vän. Den är chipmärkt men ej registrerad. Kom till mig den 3:e r då mycket mager och hungrig. Mikael, el Musse har försvunnit i Varberg! Jag har sett dem mest på kvällarna.

Hon har hållit till på vår uteplats i Sävja i 2-3 dagar. Den vistas sedan hösten 2012 här runt Vårdsätravägen 76-78 (Lurbo). Åkerström, En katt som någon antagligen dumpat av i närheten där vi bor, då vi redan har en katt så verkar denna katten följt med vår hem. Ej jag som hittat katterna., Denna katt och en svart-vit "långhårig" uppehåller sig på en altan i Öster-Edinge mellan Uppsala och Alunda sedan ca 2 månader. Hon försvann någon gång på eftermiddagen och har inte kommit hem som hon brukar göra. Tack på förhand, Åke Katten Ville försvann 5/2 från Norra Årsta, Uppsala. Hon är mycket saknad. E-postadress: Lena Österberg, siri borta i norby. Bilden är dålig men ring om någon känner igen den!

Scandic Uplandia Hotell, uppsalapolisen uppsala adress

Buss eskilstuna till uppsala
Föräldrakooperativ uppsala
Studentbostäder uppsala norrlands