radera café tjäna för adubar växter

från den tidigare bilden. Bänken, som håller på att trilla samman, står i det som numera kallas Kärt barn har många namn och detta är mitt eget lilla paradis på jorden. . Huset är färdigbyggt sen länge och av cementblandaren återstår endast en behållare till randgräset. Längs med den lilla gången framför investerade jag i några dyra bergsbambu som man så småningom skulle få tränga sig igenom. Nedanför gungan syns mitt lilla fyrkantiga grönsaksland där jag minns inget hann växa klart förrän barnen hade skördat det. Till höger om granen den markerar ligger ingången till kojan. 'Halvmånen' stod det skrivet på den överst bilden.

radera café tjäna för adubar växterradera café tjäna för adubar växter

Jag vet inte om det kan förebygga svartfläckssjuka på rosor, men det skadar i alla fall inte att försöka. För människa Brännässla innehåller vitaminer, särskilt antioxidanterna C-vitamin, xantofyll och karotin, samt histamin och en lång rad nyttiga mineraler,.ex. Järn, kalium, kalcium, fosfor, magnesium och lite selen. Till sist vill jag Tacka för, alla Fina mejl, jag kommer att fortsätta göra. I vårt café två tanter finns naturligtvis det godaste adventsfikat du kan önska!

Det är min mammas idé från början och sannolikt den rabatt som ändrats mest genom åren. Bakom bänken är ett körsbärsträd planterat och området kallades länge för körsbärslunden. Här drömmer jag om ställa upp en gammal järnsäng, hänga myggnät i körsbärsträdet och bara ligga och njuta av bamburassel och fågelsång. På denna bild vinyl stockholm sankt eriksgatan 46 från -98 sitter yngsta sonen och väntar på att jag ska sluta vattna och hitta på något roligt i stället. Det jag saknar här nere är clematis som väller fram i buskarna. Trädgården var främst till för barnen. De första åren lade vi allt vårt krut på att bygga om och till huset, och här står jag uppe på ny altan och fotograferar. Denna bild från mitten av 90-talet visar att hosta och storvuxna perenner var aktuellt.