göteborgs gymnasium

Tillsammans med det väl utvecklade samarbetet med Chalmers, Göteborgs universitet och Svensk handel, blir våra elever väl förberedda för arbetsliv och krävande högskolestudier. Tisdag 4 september klockan.00 (år 3). Här kan du se vilka gymnasieskolor som finns i Göteborg, läsa mer om dem och hitta en utbildning som passar just dig. Samhällsvetenskapsprogrammet Göteborg Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik International IT College of Sweden Göteborg Tycker du om teknik och vill lära dig mer om digitala medier, webb och datorer? Vi erbjuder dig en liten skola med intressanta utbildningar på Samhällsvetenskapsprogrammet och på Teknikprogrammet, båda med uniformsprofil. Öppettider mån-fre 8-16 Kontakta Utbildningsförvaltningen Har du synpunkter eller frågor kring gymnasieskolor så kan du kontakta Utbildningsförvaltningen. Det skapar en lugn miljö och gör det möjligt för dig att få prata med en vuxen.

Gymnasium Göteborgs Fria Waldorfgymnasium - Startar hösten 2018göteborgs gymnasiumgöteborgs gymnasium

Du kan läsa vidare på en eftergymnasial utbildning eller studera vid ett av de tre universiteten i Göteborg: Göteborgs universitet, Chalmers eller IT-universitetet.
Ska du börja plugga på ett gymnasium i Göteborg?
Då är vi bästa valet för dig eftersom vi är ett litet och personligt gymnasium i centrala Göteborg.
Hvitfeldtska Gymnasiet, the Hvitfeldtska High School, is in central Gothenburg, Sweden.
The school was founded in 1647 by Queen Kristina.

Om du svarar ja på denna fråga. Introduktionsprogrammet Göteborg Ekonomiprogrammet, Juridik Kunskapsgymnasiet Göteborg Ekonomiprogrammet på Kunskapsgymnasiet Göteborg lär dig mer om finansmarknadens villkor, bora avtrekksvifte hur man startar eget företag och du fördjupar dina kunskaper. Dessutom finns butik, café och restauranger som drivs av skolans elever. Öppettider Expeditionen har öppet mån-fre. De flesta ungdomar på Språkintroduktion startar sin skolgång i Sverige hos oss, men vi tar också emot elever som kommit till Sverige sent i. Studiero och trygghet, att samla in fakta är en förutsättning för kunskap, men för att göra den till sin egen krävs utrymme för eftertanke. Hos oss kan du läsa hotell- och restaurangprogrammet, livsmedelsprogrammet, introduktionsprogram samt lärlingsutbildning. Föreningarna passar dig som till exempel är intresserad av idrott, kultur eller politik. Öppettider mån-fre 8-16, lunchstängt 12-13, fristående, Centrum.

Göteborgs gymnasium
göteborgs gymnasium