blocket villor helsingborg

huset med balkong hiss! Här är planlösningen flexibel att fixa och trixa med antal sovrum och det finns badrum. På 145 kvm fördelar sig ett härligt kök och vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, allr.

Rum uthyres i litet hus Villor i Helsingborg Blocket Villor till salu i Helsingborg - Blocket Bostad Rättaregatan 44 Villor i Helsingborg Blocket Bostad

Bostäder till salu i Helsingborg - Blocket Bostad
Lägenheter att hyra i Helsingborg - Blocket Bostad
Villor till salu i Sverige - Blocket Bostad

Tillfälle att förvärva en välplanerad enplansvilla på barnvänligt läge i Östra Karup! Kedjehus i två plan beläget med tomt i soliga söder på eftertraktade Wilson Park! En av bygdens lokala byggmästare har uppfört huset för eget boende. Budgivning pågår Här kan drömmar bli verklighet i ett helt unikt hus! Välskött 1-plans villa med stora öppna inbjudande sociala ytor i både kök och vardagsrum. Villa om 250 kvm fördelat på 7 rum och kök. Huset står på en fint anlagd tomt om 900 kvm och här finns även garage/carpor. En oas helt enkelt,. Huset bjuder malmöhusvägen 1 på fantastisk utsikt över jorbruks. En pärla i Skanör som behöver poleras. Friliggande bostadsrättsvilla i exemplariskt skick! Här står ett välhållet hus placerat.

Inget internet i huset. Sök bland villor till salu i Helsingborg. Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill köpa villa i Helsingborg.

Från malmö till helsingborg med bilder
Cigarr butik helsingborg
Golvslipning helsingborg pris