fina hotell stockholm

konferens så kan du läsa mer om vårt utbud av möteslokaler i Stockholm här. Missa inte hotellets restaurang - Långa Raden. Kungsholmen har du ett stenkast till stadsparkerna stockholm meteo 15 jours och Stadshuset. Annars hoppas vi att du får en trevlig vistelse på det hotell du nu väljer.

Hotell i Stockholm - boka hotellrum Nordic Choice Hotels
De 10 bästa lyxhotellen i Stockholm - TripAdvisor

Ekologisk hälsobutik stockholm
Valborg stockholm 2018
Pong restaurang stockholm
Magic city stockholm

263 verksamheter antagningsstatistik uppsala läkare i Stockholm, sortera, resenärers omdömen, de högst rankade hotellen på TripAdvisor baserat på omdömen från resenärer. Värd ett besök är också restaurangen Mathias Dahlgren Matbaren (två stjärnor i Guide Michelin). Perfekt weekendstad, stockholm är en stad du kan besöka året runt och som erbjuder nöje, shopping och flera olika upplevelser. Plus för flera certifieringar, bland annat miljömärkning från Svanen. Välj till exempel mellan utsikt mot Stockholms inlopp eller synvidd mot innergården. Grand Central by Scandic, guide, uppdaterad, oavsett om du är turist i Stockholm eller inbiten stadsbo kan en hotellvistelse fungera bra som lite vardagslyx. Och trots hotellets anrika status är man inte rädd för att uppdatera eller förnya. Strandvägen 7c, Östermalm, ett Hem, designhotellet för rockstjärnor och affärsfolk, stockholms kanske lyxigaste och garanterat mest personliga hotellupplevelse på senare år är ett riktigt hem. Våra fönsterlösa rum är ett billigt alternativ som lever upp till höga förväntningar. Perfekt för romantiska par och businessresenärer som vill bo stilfullt och centralt, med närhet till stans hela kultur- och nöjesliv.

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. Ta en helg och skäm bort dig själv och någon närstående och bli omhändertagen av något av Stockholms alla bra hotell för att sedan fortsätta med lite spa, restaurangbesök, shopping och varför inte beta av några av Stockholms sedvärdheter när du ändå är igång. Fräscha helkaklade badrum, gratis WiFi, frukostbuffé ingår, tillgång till gym. Maila oss på om du vet något bra hotell i Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i vår hotellguide.