ta bort mögel bil

på en trasa och torka på de svarta prickarna. Klor som finns i blekmedel är ett väldigt starkt ämne, och var noga med att skydda din hud och dina ögon från det, samt att hålla det utom räckhåll för små barn. Efter att du duschat eller badat, se till att fuktiga handdukar hängs upp slätt, dra ut duschdraperiet och häng upp svettiga träningskläder så att de alla kan torka ordentligt. Du ska inte behandla golvet för då blir det halt! Man ska inte använda koncentrerade rengöringsmedel. Avkalkning av wc-stolen med disktablett.

Ihopskrynklade tyger och material tenderar att inte torka helt, och mögel kan lätt bildas i tyg om det inte får torka ordentligt. Röklukt är ett exempel som kan vara lättare att bli av med än man tror. Använd en hård borste och skrubba på alla angripna delar. Har man tillgång till tryckluft kan det vara ett effektivt verktyg för att blåsa torrt i bilen. Om vattnet är kalkrikt så bildas det lätt kalkavlagringar på väggarna runt dusch och badkar. Gröten av majsmjöl och ättiksyra skall vara tjockflytande, innan man stryker den på kakel och fogar med en pensel. NÄSTA 7 frågor du måste ställa dig själv innan du köper ett gammalt renoveringsobjekt.

Om inte väggar och tak är ordentligt isolerade orsakar det nämligen fukt som i sin tur leder till mögelbildning. Skölj rikligt med vatten. Tvättmedel, från glas och kakel kan du skrubba bort synliga mögelfläckar med en blandning av vatten och tvättmedel. Vårt bästa tips, var alltid försiktig när du använder medel och vätskor vid mögelsanering.