mariastaden helsingborg hemnet

på solig och insynsskyddad hörntomt med flera härliga uteplatser att njuta av! Nybyggt och inflyttningsklart radhus från 2017! 1,5 plans villa med en stark stomme att bygga vidare. Med stads- och bostadsutvecklingsprojekt i Karlstad, Helsingborg och Göteborg. I Örby sommarstad finns nu möjligheten att förvärva denna lummiga koloni med ett välplanerat fritidshus. Bjurfors Exklusiv presenterar en gedigen och modern stenvilla på underbart läge i Laröd nära hav och skog.

I övriga delar av lägenheten är det genomgående ekparkett för att skapa en varm och ombonad känsla. I Kullaberg kan du bergsklättra, dyka, paddla kajak och segla eller varför inte prova på skärmflygning.

mariastaden helsingborg hemnet

Stadsplaneringen gynnar cyklister och pendlare. Ett hus som 2015 totalrenoverades från grund till taknock. Ett unikt tillfälle att förvärva en enplans villa på hörntomt med stort garage på populära Vårgatan! Tre sovrum, dubbla badrum, egen uteplats och carport. Den öppna planlösningen leder också till att rummen upplevs rymligare och ljusare. Entrébalkongerna gör att man får en trevlig uteplats även in mot den lummiga gården, här kan man sätta ut en stol och njuta dagens alla timmar.