ölstugan tullen göteborg svingeln

Glenns har lite mjukare kanter och drivs av avknoppade ägaren till Skål. Och det är inte pga musiken som i det fall den finns sällan går att urskilja. Tullen Majorna, Mariagatan 15, Göteborg, recensent: Jenny Luks Ölstugan Tullen, eller i folkmun bara Tullen, är en pubkedja som öppnade i Göteborg 2010.

Recension: Tullen, majorna, G teborg, j vligt Andra L nggatan: Den enda guiden Uppsala -loppis public group Facebookölstugan tullen göteborg svingeln

Andra L nggatan r utan tvekan G teborgs viktigaste bargata, och lockar numera ven inbitna Avenybes kare som tidigare om ren g rna avf rdade. En 40-timmarskryssning med två nätter ombord och en dag i land.

Det strömmar allt från 70-80 tals rock till Heavy Metal ur högtalarna och en fruktansvärd prisvärd meny där rätterna är lite mer vågade än på resten av gatan. Som ligger där Galeano höll ställningarna innan gentrifieringen helt tog över, där väljer jag att avstå. Byter nog ägare snart om inte nuvarande regim älskar att kasta pengar i sjön. Förr i tiden var det god mat, ryktet säger annorlunda idag. Vilket betyder hiskelig konst på väggarna och gamla bar-attiraljer i taket. Glöm att hitta bord en lördagskväll om det inte av oklar anledning skulle delas ut sponsoröl på andra sidan gatan. Stor vinkällare, måttliga priser och ofta en veckans. Dra mig baklänges, tänkte jag när jag såg menyn.

Nu till kvällens behållning: Efterrätten. Till en början tycker jag det är en jättekul upplevelse. Det är relativt avskalat och den där klassiska, brittiska pubkänslan som jag själv föredrar, lyser med sin frånvaro. För dig som är ny i Göteborg är ett besök ett måste, och lika populärt en regnig tisdagskväll som en lönehelg från helvetet. Stölindex: 35 kr Detta skall ses som en guide i förändring då nya ställen ständigt tillkommer. Oftast går här att sitta om det inte är quiz vilket det oftast är på onsdagar. Visar större internationella matcher och Frölunda med matchljud, men blir övriga tider en typisk kvartersbar med låga trösklar. 9:ans Ölhall / Andra Långgatan 9 / Stänger 2:a långtider / Stölindex: Inte varit där på ett tag.

Lagerhuset Göteborg, Brott göteborg statistik, Forex göteborg avenyn,