pigalle göteborg lunch

att håva upp något kilo eller två vitolja trägolv av havets svarta guld. Exempelvis åt vilket håll jag ska vrida kranen för att få kallt respektive varmt vatten i duschen. Klipp till att jag endast besvarar sådant som berör något jag jobbar med precis just. Partake in our Fridays at Pigalle and Atelier Chef-takeovers during the week.

Hotell i Göteborg Hotel Pigalle - Boutique hotell i Göteborg
Atelier - Hotel Pigalle
Barer och klubbar i Göteborg - Nattklubbar och After work
En drink med utsikt Göteborgs-Posten - Göteborg

Men idag tog jag tag i den och efter att jag rensat inkorgen från sådant jag inte behöver besvara (typ skräp, pressutskick och köperbjudanden) har jag 1000 mail som ska besvaras. Vår DJ gungar in dig i en härlig stämning och har du dansskorna på är det fritt fram! Har ni några tankar som behöver ventileras kanske? Strax innan klockan 12 gick jag in mot stan. Enjoy yourself and the company of others. Okej det var allt för mig. Jag har aldrig någonsin hittat någon svamp i skogen och har aldrig fått till någon mysig skogsutflykt med min man. Vart börjar jag ens? Imorgon är det dessutom fredag och vi ska åka upp till stugan.