psykolog landstingsavtal uppsala

Jag har en bakgrund i psykodynamisk psykoterapi och är utbildad psykoterapeut i den traditionen, samt därefter vidareutbildningar. Psykolog, under utbildning till psykoterapeut och specialist i beroendepsykologi. Ring gärna om du vill veta mera eller boka en tid.

Ulf Gustavsson, psykoterapeut i Uppsala Psykoterapi i Uppsala och Stockholm Kungs ngstorgs Psykoterapimottagning Psykoterapeut, Uppsala (24.)

Bästa indiska restaurangen uppsala, "seniorer uppsala bowling, Buss eskilstuna till uppsala,

Psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi, handledare i KBT. Ditte Liss, arbetsterapeut, psykodynamisk terapi, KBT-tekniker, symboldrama, mindfulness. Ingrid Oremark, e-post: Leg. Lena Rydbeck, psykolog, handledare, symboldrama, livs- eller relations-problem, låg självkänsla, kriser, ångest. Leif Lund, e-post: Hemsida: Leg. De står för långsiktighet med ett gott rykte och nyproduktion stockholm hyresrätt ett högt förtroende hos patienterna. Charlotta Marhold har landstingsavtal för psykoterapi i privat regi. En rad forskningsstudier ger stöd för ACT som en verksam psykologisk metod med bred användbarhet, och ett stort antal ACT-böcker har utgivits under senare år, både facklitteratur och böcker för allmänintresserade.

Program uppsala stadsbibliotek, Radisson uppsala spa, Föräldrakooperativ uppsala,